Comparteix-ho a:

Maurizio Maggiani

Maurizio Maggiani, nascut a Castelnuovo Magra l’any 1951, fill d’una família modesta, viu actualment a Gènova. El seu currículum sembla el d’un escriptor americà dels temps heroics: ha estat mestre a presons, mestre de nens cecs, operador cinematogràfic, ajudant de gravació, muntador, fotògraf publicitari, constructor de bombes hidràuliques, i funcionari públic. Sempre ha viscut a la seva regió natal, tot i que se sent un ciutadà del món. Ha escrit contes en revistes italianes, , franceses, angleses i alemanyes. És editorialista de “Il secolo XIX” i escriu pel diari “la Stampa”.

Ha publicat a Feltrinelli Vi ho già tutti sognato una volta (1990), Felice alla guerra (1992), Màuri, màuri (1996), Il coraggio del pettirosso (1995, Premi Viareggio Rèpaci i Premi Campiello 1995), La regina disadorna (1998, Premi Alassio i Premi Stresa per la Narrativa 1999) i E stata una vertigine (2002, Premi literari Scrivere per amore, 2003, i finalista del Premi Chiara). El viatger nocturn ha rebut el premi Strega 2005, el màxim guardó de la literatura italiana.

més obres de Maurizio Maggiani a EDICIONS DE 1984

El viatger nocturn

Un especialista en migracions animals seu sobre el túmul del pare Foucauld en ple desert del Sàhara: espera l'arribada de...

Continua llegint

Llengua original: Italià

16,50 €