Col·lecció
Temps Maleïts, 24

ISBN
84-96061-54-X

Llengua original
Català

Pàgines 108

Preu
14,00 €

Comparteix-ho a

Gerard Horta

Balada de l’holandès errant. Fauleta per a quasi-cadàvers

La Balada de l’holandès errant [fauleta per a quasi-cadàvers] irromp com un diàleg a quatre veus, sota la forma d’un torrent de versets que travessa un dels paisatges quotidians d’Occident: l’infern. Enllà de líriques dolceses, l’infern se situa en les consciències, en moments de la vida, en la racionalitat macabra del model de relacions socials en què vivim, en l’enganyifa putrescent de la transacció política patida des del 1975 fins ara, en l’anorreament que provoca un món desbordant…
Reprenent la faula del veterà mariner mocós que estableix un pacte amb el dimoni, les presències de l’ondina i d’una dona diguem-ne immaculada faran abaixar el cel a la terra mentre, a Mart, l’holandès errant redimeix qui sap què. La distància que du aquest mariner de violar i matar a estimar és menor del que es podria concebre: al capdavall, la monstruositat apareix aquí com una pràctica generalitzada.

Col·lecció
Temps Maleïts, 24

ISBN
84-96061-54-X

Llengua original
Català

Pàgines 108

Preu
14,00 €

Comparteix-ho a

Horta, Gerard

Gerard Horta i Calleja (Barcelona, 1962) és un poeta, escriptor, antropòleg, professor universitari i activista polític català.

Ha publicat diversos llibres d’antropologia.

És un actiu militant de la Candidatura d’Unitat Popular, i de la Coordinadora Obrera Sindical. També participa en el diariVilaweb com articulista.

més obres de Gerard Horta a EDICIONS DE 1984

L’espai clos

Heus aquí el relat d’un antropòleg que s’endinsa al Fòrum. El seu viatge –interior i alhora exterior– per l’espai es...

Continua llegint

Llengua original: Francès

12,00 €

Cos i revolució

Amb pròleg de Manuel Delgado.

Continua llegint

Llengua original: Català

18,00 €