Col·lecció
Mirmanda, 7

ISBN
84-86540-75-5

Traducció
Lourdes Bigorra

Llengua original
Francès

Pàgines 166

Preu
11,00 €

Comparteix-ho a

Guy de Maupassant

Contes del dia i de la nit

Enigmàtics i suggerents, els Contes del dia i de la nit de Maupassant són narracions breus i palpitants, escrites com si algú ens expliqués un fragment de la seva vida.

Atret pels personatges maltractats i solitaris, l’autor, no obstant, no es deixa emportar pel sentimentalisme; la ironia, sempre present, i l’allunyament del relat que Maupassant aconsegueix amb la figura del narrador eviten de manera intencionada caure en el dramatisme.

Cada conte està envoltat d’una atmosfera precisa, convincent, que —seguint la premissa de Maupassant de “veure és imaginar”— transforma el lector en espectador i li presenta una situació de tal manera que tots els sentits hi són transportats. A Contes del dia i de la nit —de les joies i de les misèries humanes?— el cert és que cada narració deixa intuir un missatge amagat que ens esperona per cercar-lo fins aconseguir la seva aparició al final del relat.

Col·lecció
Mirmanda, 7

ISBN
84-86540-75-5

Traducció
Lourdes Bigorra

Llengua original
Francès

Pàgines 166

Preu
11,00 €

Comparteix-ho a

Maupassant, Guy de

Guy de Maupassant (1850-1893), contista i novel·lista francès, va escriure prop de 300 contes. Va ser deixeble de Flaubert. El seu relat Bola de greix es va incloure en la col·lecció Les soirées de Médan que Zola va publicar el 1880. les seves novel·les més importants són: Une vie (1883), Bel-Ami (1885) i Pierre et Jean (1887).