Col·lecció
Mirmanda, 226

ISBN
978-84-18858-14-7

Traducció
Glòria Artiaga

Llengua original
Anglès

Pàgines 320

Preu
18,00 €

Comparteix-ho a

Naoise Dolan

Dies apassionants

Amb vint-i-dos anys, l’Ava deixa Dublín per Hong Kong, on viu en un pis compartit infestat d’escarabats i fa de professora d’anglès per a nens. De tant en tant es veu amb en Julian, un jove britànic que treballa a la banca. De vegades la convida a quedar-se a dormir al seu pis luxós. Quan surten, sempre és ell qui paga. A en Julian no li fa res deixar-li la targeta de crèdit. Però quan ella li demana si l’estima, ell no es mulla. Quan en Julian viatja a Londres per feina, l’Ava coneix l’Edith, una advocada ambiciosa. Aviat l’Edith es convertirà en alguna cosa que l’Ava no s’espera.

Irònica i atrevida, Dies apassionants aborda sense concessions la complexitat de les relacions modernes, caracteritzades per la llibertat i la incertesa constant.

Col·lecció
Mirmanda, 226

ISBN
978-84-18858-14-7

Traducció
Glòria Artiaga

Llengua original
Anglès

Pàgines 320

Preu
18,00 €

RECULL DE PREMSA I MITJANS

El Suplement de Catalunya ràdio - Marina Porras
Núvol - Anna Carreras

Comparteix-ho a

Dolan, Naoise

Naoise Dolan (Dublín, 1992) es va llicenciar en Literatura Anglesa pel Trinity College de Dublín i va fer un màster sobre Literatura Victoriana a la Universitat d’Oxford. Després d’acabar els estudis universitaris i no trobar feina al seu país, es va traslladar a Singapur per treballar com a professora d’anglès. Al cap d’uns mesos se’n va anar a viure a Hong Kong, on va començar a escriure la seva primera novel·la, Dies apassionants, seleccionada i finalista en diversos premis literaris. Actualment viu a Londres de manera intermitent.