Col·lecció
Temps Maleïts, 20

ISBN
84-96061-26-4

Llengua original
Català

Pàgines 108

Preu
11,00 €

Comparteix-ho a

Miquel Ferrà i Martorell

El dia que Himmler va anar als toros

Basada en fets reals succeïts durant la visita de Himmler a Espanya com l’entrevista que va mantenir amb Franco i l’espectacle de tauromàquia que el dictador li va oferir, la novel·la de Miquel Ferrà gira al voltant de l’activitat del III Reich encaminada a garantir la puresa de la sang, la perversa recerca sobre l’ascendència racial dels avantpassats i els seus plans respecte a la península. Les relacions entre Franco i Hitler no eren obstacle, tanmateix, perquè entre els plans del Reich existís l’anomenada operació «Fèlix» segons la qual els nazis pretenien ocupar Espanya, conquistar Gibraltar i fer-se amos de l’Estret.

Heinz Hittorf, oficial ajudant del Reichfürer (Himmler), és el protagonista d’aquesta narració, d’una determinada manera de pensar que feia que el mecanisme de destrucció ho anorreava tot. Malgrat ser un personatge de ficció, la seva personalitat està basada en un individu real. Aquesta és la seva història.

Col·lecció
Temps Maleïts, 20

ISBN
84-96061-26-4

Llengua original
Català

Pàgines 108

Preu
11,00 €

Comparteix-ho a

Ferrà i Martorell, Miquel

Es va iniciar exercint com a periodista en el diari El amigo del pueblo, d’inspiració cristiana. Avui dia continua col·laborant amb publicacions periòdiques com ara Última Hora, Sóller, El Mirall, El Temps, Cultura, Diari de Balears i Entorn.

Pel que fa a la literatura, mostra gran predilecció per la novel·la històrica, entesa com a eina pedagògica per fer conèixer el passat. La seva obra, premiada en alguns dels grans premis de la literatura catalana, ha estat traduïda a llengües com el castellà, el portuguès, l’holandès i l’alemany.