Col·lecció
Mirmanda, 166

ISBN
978-84-16987-17-7

Traducció
Josep Alemany

Llengua original
Anglès

Pàgines 160

Preu
16,80 €

Comparteix-ho a

Graham Greene

El doctor Fischer de Ginebra o la Festa de la Bomba

 

«Jo detestava el doctor Fischer més que a cap altre home de tots els que he conegut, així com estimava la seva filla més que a cap altra dona al món.»

L’Alfred Jones, un vidu de més de cinquanta anys, s’enamora perdudament de la dolça Anna-Luise, una noia trenta anys més jove que ell que és la filla de l’excèntric doctor Fischer, l’home que organitza unes misterioses festes a la seva sumptuosa mansió dels afores de Ginebra. Però, realment, ¿qui és el doctor Fischer? ¿Per què odia els seus congèneres? ¿És perquè és ric, immensament ric, que tothom faria qualsevol cosa per assistir a les seves festes i seguir-li la veta?

El doctor Fischer de Ginebra o la Festa de la Bomba és una de les novel·les més intenses de Graham Greene, una obra peculiar en què l’amor i la passió es barregen amb la maldat i en què la comèdia negra es converteix en una sàtira fosca i cruel que retrata una societat corrompuda per la cobdícia en la qual els diners manen per sobre de tot i on qualsevol cosa, fins i tot les persones, té un preu.

TV / Ràdio /Altres mitjans

Avançament editorial / Vilaweb

Marina Porras / La Llança

Georgina Ferri / Ara Llegim

EFE / LaVanguardia

Joaquim Armengol / Ara Llegim

Arantxa Bea / El Trapezi

Col·lecció
Mirmanda, 166

ISBN
978-84-16987-17-7

Traducció
Josep Alemany

Llengua original
Anglès

Pàgines 160

Preu
16,80 €

Comparteix-ho a

Greene, Graham

(Berkhamsted, Gran Bretanya, 1904 – Vevey, Suïssa, 1991) va ser un escriptor, assagista, dramaturg i crític anglès que, amb la seva obra, va explorar l’ambigüitat de l’home modern.  Després d’estudiar a l’escola Balliol de la Universitat d’Oxford, va treballar durant quatre anys com a ajudant de redactor al Times. L’any 1929 va aparèixer la seva primera novel·la, The Man Within. Entre les seves obres, cal destacar El poder i la glòria (1940), El tercer home (1949) i El factor humà (1978).