Col·lecció
Propera parada, 5

ISBN
978-84-16987-86-3

Traducció
Martí Sales

Llengua original
Anglès

Pàgines 128

Preu
12,90 €

Comparteix-ho a

RECULL DE PREMSA I MITJANS

Catorze - Jordi Benavente

Jim Dodge

Fut

A les muntanyes de la costa del nord de Califòrnia, hi viuen tres personatges més grans que la vida: dos humans i un ànec. Hi trobem l’avi, Jake Santee, de noranta-nou anys, jugador empedreït i enemic acèrrim de l’ètica del treball; en Menut, un noi alt, gros i dolç que l’avi va adoptar quan tenia quatre anys, i també un ànec de nou quilos, Fut, collverd i intransigent, que amb la seva mera presència imposa l’ordre a la llar dels Santee.

Divertidíssima, estimulant i màgica, Fut és una faula contemporània que provoca un fervor gairebé evangèlic a tothom qui la llegeix. Aquesta edició inclou una entrevista que Kiko Amat va fer a Jim Dodge.

Jim Dodge (Santa Rosa, Califòrnia, 1945), poeta i escriptor, ha escrit tres llibres de ficció (Fut, Not Fade Away i Stone Junction), a més de diversos assaigs, articles i crítiques sobre temes de l’actualitat social i mediambiental. Al llarg de la seva vida, ha treballat, entre d’altres, de pastor, de llenyataire, de jugador professional, de consultor mediambiental i de director del programa d’Escriptura Creativa de la Universitat Estatal de Humboldt. Actualment, viu en un ranxo aïllat al comtat de Sonoma, Califòrnia.

 

 

 

Col·lecció
Propera parada, 5

ISBN
978-84-16987-86-3

Traducció
Martí Sales

Llengua original
Anglès

Pàgines 128

Preu
12,90 €

RECULL DE PREMSA I MITJANS

Catorze - Jordi Benavente

Comparteix-ho a

Dodge, Jim

Poeta i escriptor, ha escrit tres llibres de ficció (Fut, Not Fade Away i Stone Junction), a més de diversos assaigs, articles i crítiques sobre temes de l’actualitat social i mediambiental. Al llarg de la seva vida, ha treballat entre d’altres, de pastor, de llenyataire, de jugador professional, de consultor mediambiental i de director del programa d’Escriptura Creativa de la Universitat Estatal de Humboldt. Actualment viu en un ranxo aïllat al comptat de Sonoma, California.