Col·lecció
Butxaca 1984, 5

ISBN
978-84-92440-36-8

Traducció
Martí Sales

Llengua original
Anglès

Pàgines 135

Preu
9,50 €

Comparteix-ho a

PREMIS

Tercera edició

Jim Dodge

Fut

A les muntanyes de la costa del nord de Califòrnia viuen tres personatges més imponent que la vida: dos humans i un ànec.
Hi trobem l’avi, Jake Santee, de 99 anys, jugador impenitent i enemic acèrrim de l’ètica del treball. I el Menut, un noi alt, gros i dolç que l’avi va adoptar quan tenia quatre anys. I també un ànec de nou quilos, Fut, collverd i intransigent, que imposa l’ordre a la llar dels Santee pel simple fet de ser-hi.

Una faula contemporània que desperta un fervor evangèlic a tothom qui la llegeix. Traduïda per Martí Sales, i amb una entrevista de Kiko Amat a Jim Dodge.

Col·lecció
Butxaca 1984, 5

ISBN
978-84-92440-36-8

Traducció
Martí Sales

Llengua original
Anglès

Pàgines 135

Preu
9,50 €

PREMIS

Tercera edició

Comparteix-ho a

Dodge, Jim

Poeta i escriptor, ha escrit tres llibres de ficció (Fut, Not Fade Away i Stone Junction), a més de diversos assaigs, articles i crítiques sobre temes de l’actualitat social i mediambiental. Al llarg de la seva vida, ha treballat entre d’altres, de pastor, de llenyataire, de jugador professional, de consultor mediambiental i de director del programa d’Escriptura Creativa de la Universitat Estatal de Humboldt. Actualment viu en un ranxo aïllat al comptat de Sonoma, California.

més obres de Dodge, Jim a Edicions1984

Fut

A les muntanyes de la costa del nord de Califòrnia, hi viuen tres personatges més grans que la vida: dos...

Continua llegint

Llengua original: Anglès

12,90 €