Col·lecció
Butxaca 1984,

ISBN
84-9606426

Traducció
Teresa Porredon i Bernaus

Llengua original
Francès

Pàgines 380

Preu
12,00 €

Comparteix-ho a

PREMIS

Segona edició

Amin Maalouf

Les croades vistes pels àrabs

Massa sovint, els llibres d’història han tingut el paper interessat de reescriure la realitat per fer-la arribar a les generacions posteriors d’una manera determinada.

Què en coneixem de les croades sinó les grans gestes d’Occident, del cristianisme contra la mitja lluna? I, en canvi, aquests fets ocorreguts ara ja fa set segles, continuen marcant les relacions del món àrab amb Occident.

Les croades vistes pels àrabs és una obra estrictament fonamentada en el testimoni dels cronistes àrabs de l’època. Per a nosaltres és un llibre “de l’altra banda”, un esplèndid relat, viu, ple de detalls, records, tradicions i, també, de les limitacions i les contradiccions de l’antiga civilització àrab, desconegudes i menyspreades pels seus atacants. Amin Maalouf ha volgut escriure, a partir d’un punt de mira fins ara oblidat “La veritable novel·la” de les croades.

Un llibre necessari en un moment històric, l’actual, en el qual ja no ens és possible viure d’esquena a altres móns.

Col·lecció
Butxaca 1984,

ISBN
84-9606426

Traducció
Teresa Porredon i Bernaus

Llengua original
Francès

Pàgines 380

Preu
12,00 €

PREMIS

Segona edició

Comparteix-ho a

Maalouf, Amin

Escriptor libanès, d’expressió francesa, Amin Maalouf és l’autor de la trilogia històrica Lleó l’Africà, Samarcanda, Els jardins de la llum i de les novel·les La roca de Tànios, Les escales de Llevant i El primer segle després de Béatrice.