Col·lecció
Butxaca 1984, 27

ISBN
978-84-15091-18-9

Llengua original
Català

Pàgines 288

Preu
9,90 €

Comparteix-ho a

Sergi Pons Codina

Mars del Carib

A cada barri hi ha un tuguri amb el millor de cada casa. A la vila de Sant Andreu, passada la Meridiana, aquest forat es diu Mars del Carib, santuari per a petits delinqüents, paradís de felicitats artificials, l’escola de la vida per a en Blai i els seus amics. Que el destí que la vida reserva als habituals del Mars del Carib sigui la presó o el cementiri els importa menys que defensar els colors del Sant Andreu i viure al límit.

Qualsevol intent de posar seny, de lliurar-se a l’amor o a la feina —a la fàbrica, al magatzem—, topa amb la seva frontal desafecció per l’autoritat. El vici marca el camí, i tots els camins porten al bar. I passada la Meridiana, al cor de Sant Andreu, el bar es diu Mars del Carib.

«Desvergonyit, divertit, segueix la lògica descerebrada dels seus personatges, atrapa, i fa que el lector passi una bona estona, només pel gust de llegir.»

Julià Guillamon, La Vanguardia

Col·lecció
Butxaca 1984, 27

ISBN
978-84-15091-18-9

Llengua original
Català

Pàgines 288

Preu
9,90 €

Comparteix-ho a

Pons Codina, Sergi

Sergi Pons Codina (Barcelona, 1979). Fill de Parets del Vallès, on viu i persisteix. Ja de ben jove destaca pel seu amor per la tinta. Viatger incansable: Granollers, el Poble Nou, Santa Coloma, Sant Andreu, Torí… El 2007, coincidint amb el naixement del seu primer fill, dóna un tomb a la seva vida i es concentra en la vida familiar. Lector voraç de les obres de Calders, Fante i Pedro Juan Gutiérrez, entre molts d’altres, l’any 2012 comença a escriure la seva primera novel·la. Ha publicat dues obres, Mars del Carib (2014) i Dies de ratafia (2017), amb èxit de crítica i públic.

més obres de Sergi Pons Codina a EDICIONS DE 1984

Dies de ratafia

En Morell i el seu deixeble Quintana són dos joves intel·lectuals de barra de bar amb inclinacions de jubilat. Buiden...

Continua llegint

Llengua original: Català

18,00 €

Mars del Carib

A cada barri hi ha un tuguri amb el millor de cada casa. A la vila de Sant Andreu, passada...

Continua llegint

Llengua original: Català

17,50 €