Col·lecció
Mirmanda, 88

ISBN
978-84-92440-75-7

Llengua original
Català

Pàgines 350

Preu
18,00 €

Comparteix-ho a

PREMIS

Segona edició

M. Dolors Millat

Quirat i mig

L’Alícia, una dona madura que treballa de controladora aèria, casada amb un metge i amb dos fills, comença a desaparèixer de manera intermitent. No dóna explicacions a ningú ni deixa cap rastre d’on va.
El marit, completament desorientat i preocupat, intenta parlar-li, veure si està malalta, desentrellar tant de misteri. Ella li demana confiança, que la respecti en aquesta mena de reclusió voluntària, cosa que ell intenta fer plenament. Però arriba un moment en què la situació es fa insostenible.
Què li passa? I, sobretot: amb qui es troba? Els dubtes van teixint un mur entre la parella.

Quirat i mig és la història d’una recerca interior. No hi ha res que passi avui que no hagi tingut un inici temps enrere. Trobar aquest fil i seguir-ne el recorregut és el que intenta l’Alícia: aprendre a escoltar-se, a mirar dins seu sense que la imatge de si mateixa li reboti com en un mirall. I el que va adquirint li serveix per reconciliar-se amb el seu passat. Una novel·la plena de picades d’ullet al lector i de material simbòlic, com ara l’anell que dóna títol a la novel·la i que la protagonista perd al principi del relat. Finalment, els diferents elements conflueixen i la realitat s’imposa. Encara que l’Alícia no n’acaba de ser conscient, es prepara per a una última gran experiència.

Enllaç al Facebook de la novel·la

Col·lecció
Mirmanda, 88

ISBN
978-84-92440-75-7

Llengua original
Català

Pàgines 350

Preu
18,00 €

PREMIS

Segona edició

Comparteix-ho a

Millat, M. Dolors

M. Dolors Millat Llusà, nascuda a Sort (Lleida) el 1953, llicenciada en Història Antiga a la Universitat de Barcelona. L’any 1987 es trasllada a viure a Mont-real (Canadà) on descobreix el món dels tallers i les escoles d’escriptura creativa. El 1995 és una de les fundadores de l’Aula de Lletres, la primera escola d’escriptura a Catalunya. A partir del 1998, i durant quatre anys, és cap d’estudis de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. El 2003 rep l’encàrrec de fundar i dirigir la Escuela de Escritores Alonso Quijano a la Manxa. Fa més de quinze anys que es dedica a l’ensenyament de les tècniques literàries; en l’actualitat a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Ha escrit diversos llibres sobre escriptura literària. El 2007 es trasllada a viure al Pallars, des d’on compagina la docència amb l’escriptura. En aquest temps, ha publicat dos poemaris i ara ens presenta Quirat i mig, la seva primera novel·la.