Comparteix-ho a:

Ramon Besora

Ramon Besora és mestre, editor i escriptor. Després de col·laborar activament en la formació de mestres i de vint-i-dos  22 anys exercint com a tal es va dedicar al món editorial. És autor d’una bona colla de llibres infantils i molts dels seus poemes han estat musicats i cantats per infants en diferents indrets de Catalunya.

També és autor de  diverses publicacions i articles sobre didàctica, creativitat infantil, la construcció del lector, poesia i escola, entre altres. Ha estat president del Consell Català del Llibre per a Infants i Joves i membre del jurat del Premi de Literatura de la Generalitat, el Premio Nacional de Literatura del Ministerio de Cultura i el Premio Lazarillo.

Ha rebut diversos premis nacionals i internacionals entre els quals destaquen el Premi Baldiri i Reixac, el Premi de Literatura Infantil Atrapallibres i l’Octogone d’Honneur, atorgat pel Centre Internacional d’Études en Littérature de Jeunesse de París.

Les seves edicions han estat guardonades amb el Premi Nit de l’Edició 1993 al llibre més original i, a la Fira del LLibre de Bolonya, el 1992 amb el Critici in Erba Prize  i el 1997 amb el Premi Internacional d’Innovació. Va ser fundador i president de l’Associació Miquel Martí i Pol i actualment és patró de la Fundació.

més obres de Ramon Besora a EDICIONS DE 1984

El Rei Granota

Quan el rei va prohibir que cap gat mai més podria caçar ni un sol ratolí... —Ja n’hi ha prou!...

Continua llegint

Llengua original: Català

16,00 €