Col·lecció
Talla única, 1

ISBN
978-84-16987-89-4

Llengua original
Català

Pàgines 24

Preu
16,00 €

Comparteix-ho a

RECULL DE PREMSA I MITJANS

Avançament El Rei Granota - Catorze

Ramon Besora

El Rei Granota

Quan el rei va prohibir

que cap gat mai més podria

caçar ni un sol ratolí…

—Ja n’hi ha prou! —el gat va dir—.

Això no es pot consentir!

Haurem d’esperar el moment

per fer al rei un escarment.

Conte de Ramon Besora, il·lustracions d’Ignasi Blanch, música i piano de Rosabel Bofarull, veu de Jordi Jubany i baix elèctric de Jaume Martínez. El conte inclou un codi QR amb el qual us podreu descarregar la música que l’acompanya.

Col·lecció
Talla única, 1

ISBN
978-84-16987-89-4

Llengua original
Català

Pàgines 24

Preu
16,00 €

RECULL DE PREMSA I MITJANS

Avançament El Rei Granota - Catorze

Comparteix-ho a

Besora, Ramon

Ramon Besora és mestre, editor i escriptor. Després de col·laborar activament en la formació de mestres i de vint-i-dos  22 anys exercint com a tal es va dedicar al món editorial. És autor d’una bona colla de llibres infantils i molts dels seus poemes han estat musicats i cantats per infants en diferents indrets de Catalunya.

També és autor de  diverses publicacions i articles sobre didàctica, creativitat infantil, la construcció del lector, poesia i escola, entre altres. Ha estat president del Consell Català del Llibre per a Infants i Joves i membre del jurat del Premi de Literatura de la Generalitat, el Premio Nacional de Literatura del Ministerio de Cultura i el Premio Lazarillo.

Ha rebut diversos premis nacionals i internacionals entre els quals destaquen el Premi Baldiri i Reixac, el Premi de Literatura Infantil Atrapallibres i l’Octogone d’Honneur, atorgat pel Centre Internacional d’Études en Littérature de Jeunesse de París.

Les seves edicions han estat guardonades amb el Premi Nit de l’Edició 1993 al llibre més original i, a la Fira del LLibre de Bolonya, el 1992 amb el Critici in Erba Prize  i el 1997 amb el Premi Internacional d’Innovació. Va ser fundador i president de l’Associació Miquel Martí i Pol i actualment és patró de la Fundació.