Col·lecció
Mirmanda, 230

ISBN
978-84-18858-39-0

Traducció
Ramon Monton

Llengua original
Alemany

Pàgines 224

Preu
20,00 €

Comparteix-ho a

Michael Kumpfmüller

Ai, Virginia

Com gairebé cap altra dona del seu temps, Virginia Woolf representa la lluita per la independència, per un espai per a una mateixa, per una veu inconfusible. La seva vida estava plena de tot, fins de tristesa. El març del 1941, Woolf s’enfronta a la seva última gran crisi: ha acabat un nou llibre, i els bombarders alemanys sobrevolen la caseta de camp al sud d’Anglaterra on viu amb el seu marit, Leonard. Porta la vida d’una presonera que no sap com ni cap on fugir, i al final es decideix pel riu.

En aquesta novel·la audaç, Kumpfmüller narra els últims deu dies abans del suïcidi de la llegendària escriptora anglesa.

Col·lecció
Mirmanda, 230

ISBN
978-84-18858-39-0

Traducció
Ramon Monton

Llengua original
Alemany

Pàgines 224

Preu
20,00 €

RECULL DE PREMSA I MITJANS

El Temps - Àlex Milian
Détour - Gema Monlleo

Comparteix-ho a

Kumpfmüller, Michael

Michael Kumpfmüller (Munic, 1961) va estudiar Història i Literatura Alemanya a les universitats de Tübingen, Viena i Berlín. Ha treballat com a periodista independent i ha col·laborat regularment en mitjans com el Frankfurter Allgemeine Zeitung o Die Zeit. Actualment es dedica a l’escriptura. És autor de diverses novel·les, i al llarg de la seva carrera literària ha estat guardonat amb premis com ara l’Alfred Döblin. Les seves obres han estat traduïdes a diversos idiomes.