Col·lecció
Mirmanda, 16

ISBN
84-96061-02-7

Editor
Narcís Garolera

Llengua original
Català

Pàgines 170

Preu
12,00 €

Comparteix-ho a

Jacint Verdaguer

Aires del Montseny

Pròleg: Jordi Castellanos

«Aires del Montseny és el primer llibre de Verdaguer que apareix després de tancar-se el conflicte entre el capella i la jerarquia. […] L’espai extern, el Montseny i la Plana de Vic ¾La terra del poeta¾, encaixa perfectament amb el gir de la poesia de Verdaguer dels darrers anys cap els espais interiors, els dels records i els somnis, sempre amb un punt de nostàlgia i una gran delicadesa. […] El tema del paradís perdut hi pren protagonisme, el de la infantesa i, sobretot, el bíblic, que ho engloba tot. […] El llibre és, en molts aspectes, una reflexió sobre l’origen i el sentit de la poesia …» (de la Presentació).

L’edició reprodueix, també, les il·lustracions que acompanyaven l’edició original, signades per noms destacats de la pintura catalana de l’època.

Col·lecció
Mirmanda, 16

ISBN
84-96061-02-7

Editor
Narcís Garolera

Llengua original
Català

Pàgines 170

Preu
12,00 €

Comparteix-ho a

Verdaguer, Jacint

Jacint Verdaguer (Folgueroles, 1845–Vallvidrera, Barcelona, 1902) és considerat el fundador de la literatura catalana contemporània i un dels més grans escriptors de tots els nostres temps. Format en el romanticisme tardà i incorporat al moviment de la Renaixença, excel·lí en tots els generes que conreà . Entre les seves obres en vers destaquen els poemes èpics L’Atlántida i Canigó, i els reculls poètics Idil·lis i cants místics, Pàtria, Montserrat, Flors de Calvari i Aires del Montseny. En la prosa publicà Excursions i viatges, Dietari d’un pelegrí a Terra Santa, els articles periodístics En defensa pròpia i un aplec, pòstum, de Rondalles.

més obres de Jacint Verdaguer a EDICIONS DE 1984

Pàtria

Després de la publicació de Canigó, Verdaguer no donà a la impremta cap més llibre nou, en vers, fins al...

Continua llegint

Llengua original: Català

12,00 €

Montserrat. Llegendari, cançons, odes

Montserrat (1899) és un dels darrers volums de poesia de Jacint Verdaguer. Dividit en tres seccions —Llegendari, cançons, odes—, inclou...

Continua llegint

Llengua original: Català

13,00 €