Col·lecció
Butxaca 1984, 29

ISBN
ISBN 978-84-15091-21-9

Llengua original
Català

Pàgines 240

1a edició

Preu
9,90 €

Comparteix-ho a

Núria Cadenes

El banquer

Acostumats com estem a veure, d’un banquer, només el personatge en l’opacitat de la representació pública, aquesta obra ens acosta al terreny pantanós de la seva condició humana. Núria Cadenes ens novel·la la vida de Joan March a través del personatge de Miquel Lluc, un home retret, de gest sec, aparentment inofensiu i acomplexat. ¿En quins replecs de la seva ànima s’amaguen els veritables trets de la seva desmesurada ambició?

Mitjançant textos que són com flaixos a voltes encegadors per la seva potència, l’autora ens descriu la vida d’un home sense escrúpols que ha tallat i tenallat a la seva mida tota una societat, en aquest cas la mallorquina, i que ha esdevingut llegenda. Amb una estructura sorprenent i ben travada, Cadenes ens captiva amb una prosa poderosa, lluminosa i natural. Una obra major de la nostra literatura contemporània més recent.

Col·lecció
Butxaca 1984, 29

ISBN
ISBN 978-84-15091-21-9

Llengua original
Català

Pàgines 240

1a edició

Preu
9,90 €

Comparteix-ho a

Cadenes, Núria

Núria Cadenes (1970) va néixer a Barcelona i viu a València, on fa de llibretera. Es dedica al periodisme i la literatura, i ha publicat, entre d’altres, els llibres Cartes de la presó, L’Ovidi, Vine al sud! i AZ, amb el qual va guanyar el Premi Ciutat d’Elx i el XX Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians.

més obres de Núria Cadenes a EDICIONS DE 1984

El banquer

Acostumats com estem a veure, d’un banquer, només el personatge en l’opacitat de la representació pública, la novel·la ens acosta...

Continua llegint

Llengua original: Català

16,50 €