Lev Tolstoi

Guerra i pau

Guerra i pau, obra mestra de Lev Tolstoi —juntament amb Anna Karènina— i de la narrativa del segle xix, constitueix un fresc històric i èpic que inclou més de cinc-cents personatges històrics i de ficció. Amb la campanya napoleònica —Austerlitz, Borodinó o l’incendi de Moscou— com a rerefons, narra la història de dues famílies de la noblesa russa, els Bolkonski i els Rostov, protagonistes d’un món que comença a escenificar la seva pròpia desaparició. Un quadre complet que comprèn tots els registres i les eternes preocupacions de l’ésser humà  —l’amor, la mort, el bé i el mal, l’amistat, el desengany, el sentit de l’existència…— i recrea una època històrica decisiva.

El clàssic de la literatura universal que teniu a les mans ens submergeix en el corrent de la vida, i ens depara una experiència singular i transformadora sense precedents en la literatura. Aquesta traducció, a càrrec de Judit Díaz Barneda, és la primera en català feta a partir del text canònic rus. Una lectura imprescindible per a tots els amants de la literatura. L’obra consta de dos volums.

«Tolstoi és l’escriptor rus de ficció en prosa més important […]. Quan es llegeix Tolstoi, es llegeix perquè no es pot deixar el llibre.»

Vladimir Nabokov

«Amb prou feines hi ha cap aspecte de l’experiència humana que no aparegui a Guerra i pau

Virginia woolf

Tolstoi, Lev

La permanència de Lev Tolstoi (1828-1910) en la literatura universal té a veure amb la seva capacitat per exposar, dels comportaments de les persones, allò que no ens agrada admetre. Encara que fos amb vista al millorament de la condició del gènere humà. Les seves obres posen de manifest actituds quasi ofensives.

més obres de Lev Tolstoi a EDICIONS DE 1984

Felicitat conjugal: El diable

En les dues narracions que formen aquest volum accedim a les tensions, habituds, equívocs, mentides que es produeixen en les...

Continua llegint

Llengua original: Rus

16,00 €