Col·lecció
1984 Poesia, 2

ISBN
978-84-92440-06-1

Llengua original
Català

Pàgines 124

Preu
14,00 €

Comparteix-ho a

Jaume Creus

Suite dels bons amors

Jaume Creus, poeta, traductor, activista cultural i, a estones lliures, fotògraf de natura i entomòleg amateur, ens ofereix amb aquest nou llibre de poesia, després d’uns bons deu anys d’ençà del seu Poemari de Bòsnia, un recull dens de continguts i alhora aeri, gràvid d’experiències i alhora afranquit de carcasses intel•lectuals innecessàries.

Des dels amors lliurement viscuts fins a la poesia directament vinculada als amics i als més pròxims, passant pels indicis de levitat que conformen la seva visió de la natura, Jaume Creus ens recorda amb intensitat i tensió d’alt voltatge que encara hi ha espai per als bons amors. I ens en fa gaudir.

Jaume Creus (1950) és escriptor, traductor, poeta, musicòleg i lingüista.

Als 25 anys publica el primer de diversos llibres de poesia, La poesia, és a dir, la follia, en coautoria amb Vicenç Altaió, i des d’aleshores no deixa de cultivar-la. El 1994 guanya el premi Vicent Andrés Estellés, amb el poemari Eros d’encesa fletxa, de marcat to eròtic. L’any 1978 publica un llibre de narrativa, Entre una pell i l’altra, l’horitzó.

Amant de la música clàssica i l’òpera, Jaume Creus tradueix una gran quantitat d’òperes al català i escriu articles musicals en diversos mitjans, com per exemple la Gran Enciclopèdia de la Música o el Gran Teatre del Liceu. Dirigeix l’Associació PACEM, que organitza el festival de música i poesia de Collbató del mateix nom.

Col·lecció
1984 Poesia, 2

ISBN
978-84-92440-06-1

Llengua original
Català

Pàgines 124

Preu
14,00 €

Comparteix-ho a

Creus, Jaume

és un poeta i traductor català. Moltes de les seves traduccions formen part del nostre catàleg. Estudià Filologia Catalana a la Universitat Autònoma de Barcelona i col·laborà a Serra d’Or, El Correo Catalán i Avui. A partir de 1972 estudià rus, alemany, txec i italià. És membre del PEN català i l’AELC.