Col·lecció
Novetats
Mirmanda, 250

ISBN
978-84-18858-82-6

Llengua original
Català

Pàgines 224

Preu
18,50 €

Comparteix-ho a

Jaume Creus

Tot als deu

«Als deu vaig endeutar-me per primera vegada; als deu vaig entrar en un quiròfan per primera vegada; als deu em vaig masturbar per primera vegada sense saber què era el sexe; als deu vaig patir violència física i psicològica per part d’un capellà; també als deu em vaig “enamorar” (o alguna cosa semblant) i em vaig sentir traït pel meu millor amic; i, per dir alguna cosa objectivament bona, als deu vaig revelar la meva primera fotografia; finalment, als deu vaig començar a tenir clar què era just i què era injust.»

Tot als deu és un llibre senzill, clar i resilient, tant que tot lector podrà trobar-hi la seva zona de confort, la pàgina que toca la fibra, la idea inesperada, la vivència guardada.

Col·lecció
Novetats
Mirmanda, 250

ISBN
978-84-18858-82-6

Llengua original
Català

Pàgines 224

Preu
18,50 €

Comparteix-ho a

Creus, Jaume

és un poeta i traductor català. Moltes de les seves traduccions formen part del nostre catàleg. Estudià Filologia Catalana a la Universitat Autònoma de Barcelona i col·laborà a Serra d’Or, El Correo Catalán i Avui. A partir de 1972 estudià rus, alemany, txec i italià. És membre del PEN català i l’AELC.

més obres de Jaume Creus a EDICIONS DE 1984

Suite dels bons amors

Jaume Creus, poeta, traductor, activista cultural i, a estones lliures, fotògraf de natura i entomòleg amateur, ens ofereix amb aquest...

Continua llegint

Llengua original: Català

14,00 €