Col·lecció
Mirmanda, 202

ISBN
978-84-16987-79-5

Traducció
Albert Nolla

Llengua original
Japonès

Pàgines 256

Preu
19,90 €

Comparteix-ho a

Chiyo Uno

Una confessió amorosa

L’aclamat pintor Jōji Yuasa, després de viure diversos anys a París, torna al Japó amb la dona i el fill. Un cop a Tòquio, comença a rebre cartes d’amor d’una jove admiradora que l’acaben arrossegant cap a una espiral d’aventures amoroses, dependències i venjances. En aquesta novel·la, considerada una de les històries d’amor més memorables de la literatura japonesa contemporània, Chiyo Uno explora la follia de la passió humana i reivindica el paper de la dona en una societat encara aferrada a les antigues tradicions. Entre el vodevil i la tragèdia, Una confessió amorosa ens revela com la vida pot ser destruïda pels impulsos de l’amor.

Col·lecció
Mirmanda, 202

ISBN
978-84-16987-79-5

Traducció
Albert Nolla

Llengua original
Japonès

Pàgines 256

Preu
19,90 €

RECULL DE PREMSA I MITJANS

Avançament - Catorze
Teresa Costa-Gramunt - Núvol

Comparteix-ho a

Uno, Chiyo

Nascuda a Kawanishi (Iwakuni) l’any 1897, Chiyo Uno és una de les grans dames de les lletres japoneses. Als anys 20, es va traslladar a Tòquio, on va començar una llarga carrera com a escriptora i va adoptar l’estil i els costums de les anomenades mo-ga (abreviació de modern girl). La seva vida personal, i especialment les seves tumultuoses relacions amb els homes, van alimentar en gran part la seva escriptura. La literatura d’Uno va aconseguir un públic fidel, sobretot entre les lectores de la segona meitat del segle xx, que trobaven una sensació d’alliberament en les seves històries d’amors escandalosos narrades amb una prosa subtil, precisa i elegant. Chiyo Uno, considerada una pionera del moviment feminista al Japó, va morir el 1996, després d’haver rebut diversos reconeixements oficials, entre els quals la Medalla del Mèrit Cultural atorgada per l’emperador.

més obres de Chiyo Uno a EDICIONS DE 1984

Ohan

Ohan, considerada l’obra mestra de Chiyo Uno, és un relat d’una bellesa atemporal. La història, que avança al pas canviant...

Continua llegint

Llengua original: Japonès

16,00 €