Col·lecció
Mirmanda, 99

ISBN
978-84-92440-90-0

Llengua original
Català

Pàgines 156

Preu
16,00 €

Comparteix-ho a

Helena Rufat

Una història d’amor

Els amors adolescents de la Teresa, fusió de desitjos i de fugides, l’han marcat profundament. Encara jove, es troba mare de dos fills, sola i enfrontada a uns pares que malden per sobreviure. En un moment crític llegeix un anunci: a Torsal, un petit poblet, demanen una família amb nens per evitar que tanquin l’escola. La Teresa agafa les criatures i se n’hi va.

Així comença la història d’aquesta dona que no espera res de la vida però que ho voldria tot per als fills. Una perillosa combinació per a una persona apassionada i generosa que mai no ha pogut dirigir la seva vida. A Torsal, es trobarà sobretot a ella mateixa. Les decisions que haurà de prendre trasbalsaran la calma aparent que creu haver trobat en aquell llogaret perdut. Finalment, serà ella la responsable d’encarar la vida cap on vulgui. ¿Se’n sortirà?

Col·lecció
Mirmanda, 99

ISBN
978-84-92440-90-0

Llengua original
Català

Pàgines 156

Preu
16,00 €

RECULL DE PREMSA I MITJANS

El Punt Avui
El Punt Avui
El Temps
Diari Ara
Caràcters

Comparteix-ho a

Rufat, Helena

Helena Rufat, nascuda el 1967 a Torrelameu (La Noguera), viu actualment a Mollerussa. És llicenciada en Filologia Catalana i es dedica a la docència. Abans d’aquest llibre, ha publicat un estudi sobre crítica literària (Lectures al quadrat, 1995), contes i alguns articles. Comença a escriure ficció fa pocs anys. Després de guanyar diversos premis de narració breu, ara es dóna a conèixer amb Una història d’amor, la seva primera novel·la.