Demà al vespre, dos actes literaris de gran intensitat: Sayed Kashua a L'Espolsada, George Saunders a La Calders

16 juliol, 2014

Benvolguts, el vespre de demà promet ser d’una intensitat impròpia dels temps estivals, en els que tot sembla llanguir inexorablement. Però no demà al vespre!

DIJOUS A LA LLIBRERIA L’ESPOLSADA DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS (Plaça de l’Espolsada, 8), A LES 20.00h

FM121SegonaPersonaSingularUn club de lectura ben especial sobre Segona persona del singular, de Sayed Kashua. Un llibre que explora el significat últim de la identitat en dues persones, el dolor que comporta canviar de pell, la possibilitat o la impossibilitat d’aconseguir-ho, l’instint animal de supervivència que ens lliga a una manera d’entendre el món i ens fa renegar d’unes altres. No hi trobareu míssils ni coets sobrevolant els cels de Palestina o d’Israel, però sí unes reflexions i crítiques descarnades i desacomplexades sobre dues maneres de ser perquè estan fetes des d’una posició difícil i molt singular: la visió d’un àrab ciutadà d’Israel, amb totes les conseqüències que aquest fet comporta.

Assistirà al club la traductora i professora de llengües semítiques Ana Maria Bejarano.
DIJOUS A LA LLIBRERIA LA CALDERS del barri de SANT ANTONI, BARCELONA, a LES 20.30.

2cobertesSaundersUn debat d’aquells que prometen fer història sobre l’obra publicada de George Saunders en el nostre país. Es preveuen ganivets esmolats, batalles dialèctiques, rialles, posicions enfrontades, #saunderisme tebi, #saunderisme crític, #saunderisme implacable i #saunderisme desfermat entre les persones que participen en el debat. Persones, totes elles, que en algun moment o altre han deixat escrites les seves opinions sobre Deu de desembre i/o Pastoràlia: Jordi Nopca, Marina Espasa, Jordi Puntí, Ramon Erra i Júlia Barcadit.

Comparteix-ho a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *