Demà dimecres: Sílvia Alcàntara passa pel Club del llibre de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer (Sant Boi de Llobregat)

5 novembre, 2013

frontal18.OLORL’autora d’Olor de colònia, Sílvia Alcàntara, conversarà aquest dimecres 6 de novembre a les 19h amb els lectors de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat. Serà en el marc del Club del llibre, un cicle de trobades amb escriptors promogut per l’Àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de diverses editorials.

Sílvia Alcàntara (Puig-reig, Berguedà, 1944) va irrompre en el panorama literari català quan tenia 65 anys amb la publicació de la novel·la “Olor de Colònia” (2009), que evoca la vida d’una colònia tèxtil catalana durant la dècada de 1950. Aquesta obra, que ben aviat esdevingué un èxit absolut de vendes i de crítica, va rebre els guardons Qwerty Btv, Joaquim Amat-Piniella i Regió7 de Cultura, i va ser finalista al Premi Llibreter de Narrativa. L’any 2011 va publicar la seva segona novel·la, “La casa cantonera”. Actualment compagina les classes d’escriptura a l’Ateneu Terrassenc amb la preparació de noves ficcions. És membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

Més informació aquí

Comparteix-ho a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *