Demà dissabte, Jaume Pons Alorda diu Walt Whitman al Versos Lliures de Granollers

27 març, 2015

Font: Esteve Plantada / Nació Digital

Granollers reviu «Versos Lliures» amb la força deJaume Pons Alorda i Walt Whitman

El recital, que és programat pel proper dissabte a les 18h, mostra l’excepcionalitat del geni nord-americà a través de la veu del seu traductor al català

Versos Lliures, el cicle de poesia exponencial de Granollers, torna aquest dissabte, després d’uns mesos de silenci i després de tancar amb gran èxit la cinquena edició. “La tornada”, tal com assenyalen els responsables de L’Esquerda, “no pot ser millor”, ja que Granollers acull un dels fenòmens literaris de l’any: Jaume C. Pons Alorda, que ha fet de la seva fantàstica traducció íntegra de Fulles d’Herba (Edicions de 1984, 2014) de Walt Whitman tot un best-seller, ja amb més de 2.000 exemplars venuts, i amb desenes de recitals arreu del país que en testimonien el llegat de l’autor i la grandesa de la seva traducció al català.

Això serà aquest dissabte, 28 de març, a les sis de la tarda, a l’antiga botiga Dracs, ubicada al carrer de Santa Esperança de Granollers. “Un lloc singular, únic i ideal per fer-hi un recital tan i tan especial com aquest”, diuen els organitzadors. Un espai que serà obert expressament per a l’ocasió, reforçant la idea de L’Esquerda i de Versos Lliures d’obrir nous espais on gaudir de cultura a la ciutat.

[SEGUIU LLEGINT]
whitman granollers

Comparteix-ho a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *