Dijous 17 i el dijous 24, club de lectura de luxe entorn «La germandat del raïm» de Fante a l'Indiscret de Gràcia

9 octubre, 2013

germandatraimDies dijous 17 d’octubre i dijous 24 d’octubre
Hora: 20’00 h.
Preu: 25 euros (inclou les dues sessions, un exemplar del llibre, les consumicions i un regal)
Espai: L’Indiscret
C/ Milà i Fontanals, 46, Barcelona
Places limitades!
Dues sessions mensuals i participatives en què analitzarem a fons els llibres que les editorials catalanes independents estan publicant actualment.
En la primera sessió, xerrarem amb l’editor de quin és el procés de tria i edició d’un llibre.
Com trien els autors i/o llibres? Com fan que encaixin en el seu catàleg? Quin criteri segueixen per definir la seva cartera d’autors? Aquest llibre en concret, com ha seguit tot aquest procés?
La segona sessió té dues parts:
En la primera part la Paula Juanpere* farà una anàlisi profund i personal sobre la lectura del llibre. I compartirem tots plegats les diverses lectures que n’hem fet.
En la segona part, parlarem amb l’autor i/o traductor, sobre el seu procés d’escriptura i/o traducció i la seva lectura personal.
I com a punt final us convidarem a una cervesa o copa de vi.
Aquest taller pretén posar en primera línia al lector i enfrontar-lo a aquells que fan possible el panorama editorial català actual. Volem crear un espai interactiu en què pugueu analitzar i compartir les vostres lectures amb altres lectors i amb alguns protagonistes editorials.
Ja que també treballem amb novetats, el Taller de Lectura es converteix en una simbiosi d’un Club de Lectura —en què també hi participen l’editor i l’autor o traductor— i una Presentació de Llibre —en què tots vindreu amb el llibre llegit, cosa que facilitarà la vostra participació i aportarà un altre valor a l’acte—.
*La Paula Juanpere és llicenciada en Teoria de la Literaura i Literatura Comparada, és a dir, és una noia de lletres. Mentre acaba d’escriure la tesi doctoral, col·labora com a lectora en diverses editorials i s’encarrega de què de tant en tant surti alguna nova ressenya a la secció «Llegir i Escriure» del bloc Gent Normal.
Programa d’OCTUBRE:
La germandat del raïm de John Fante
Dijous 10 – Edicions de 1984, amb l’editor Josep Cots
Dijous 24 – xerrada amb Paula Juanpere i Martí Sales, traductor de John Fante

Comparteix-ho a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *