Octavi Monsonís, autor de «Carrer de pas» i antic director de l'Institut Lluís Vives de València, parla de la Primavera valenciana a Vilaweb

15 febrer, 2013

«Vaig viure la major part de la meua carrera a l’institut Lluís Vives. Fins i tot vaig ser-ne director. Ara, quan va esclatar tot allò que s’ha anomenat la Primavera Valenciana jo ho vaig viure des de fora de l’ensenyament, perquè ja m’havia jubilat. Però també ho vaig viure de molt a prop perquè vaig anar uns quants dies a l’institut, vaig parlar-ne amb alumnes i professors, i vaig participar en les manifestacions dels estudiants. La sensació era de tornar quaranta anys enrere i viure de nou el franquisme. Per uns dies vaig tornar a tenir vint anys. Vaig tornar a córrer davant la policia. Era tan escandalós allò que passava i la gent estava tan astorada que encara ara em sembla increïble. […]»

 

SEGUEIX LLEGINT

Comparteix-ho a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *