Col·lecció
Mirmanda, 71

ISBN
978-84-92440-29-0

Llengua original
Català

Pàgines 344

Preu
20,00 €

Comparteix-ho a

C. A. Jordana

El món de Joan Ferrer

El món de Joan Ferrer

és el balanç d’una existència vista de l’exili estant. Una novel•la que és també la crònica antiheroica d’un desplaçat, un solitari que observa i reflexiona des d’una cambra de dispesa o que camina per la gran ciutat, decidit no pas a sobreviure, només, sinó a habitar un espai físic no escollit d’antuvi. I disposat a conquerir, alhora, el seu jo moral dintre aquest espai. Joan Ferrer és, doncs —d’aquí el joc irònic amb el nom—, l’exiliat per excel·lència.

 

Col·lecció
Mirmanda, 71

ISBN
978-84-92440-29-0

Llengua original
Català

Pàgines 344

Preu
20,00 €

Comparteix-ho a

Jordana, C. A.

Cèsar-August Jordana (Barcelona 1893 – Santiago de Xile, 1958), exiliat amb la seva família a Santiago de Xile, es va traslladar el 1945 a Buenos Aires, on l’editor Antoni López Llausàs l’havia reclamat per al càrrec d’assessor literari de la prestigiosa Editorial Sudamericana.

A Buenos Aires es va instal·lar en una cambra de pensió, al barri de Belgrano, amb els seus llibres i els seus records. Reclòs en un espai limitat (d’on sortia bàsicament per anar a l’editorial o a fer passejades), llegia, traduïa, redactava informes sobre llibres, corregia proves d’impremta o, per esbargir-se, resolia problemes matemàtics. Va ser en aquest espai, on va emprendre la seva obra més ambiciosa El món de Joan Ferrer.

més obres de C. A. Jordana a EDICIONS DE 1984

El Rusio i el Pelao

Pròleg de Maria Campillo Inspirada en l’ambient dels barris populars xilens on va viure l’autor, El Rusio i el Pelao...

Continua llegint

Llengua original: Català

15,00 €

Barcelona 1938: La veu de les sirenes

El 1938 Barcelona pateix l’etapa més crítica de la guerra. Mentre els franquistes avancen i la política internacional abandona la...

Continua llegint

Llengua original: Català

14,00 €