Col·lecció
Mirmanda, 117

ISBN
978-84-15835-19-6

Traducció
Yannick Garcia

Llengua original
Anglès

Pàgines 320

Preu
18,00 €

Comparteix-ho a

Joseph O’Connor

Llum de guàrdia

Dublín, 1907. Era actriu, pobra, irreverent, rebel i sensual. Es deia Molly Allgood i s’havia enamorat perdudament de John Synge, el famós dramaturg de salut fràgil que treballava amb ella al teatre. Ella, filla d’una família catòlica dels suburbis de Dublín, somiava a convertir-se en una estrella als Estats Units; ell, un geni turmentat que lluitava contra els convencionalismes, provava d’entendre’s amb la seva mare, pietosa i austera, i superar tots els obstacles que li ofegaven la vida.

Van viure una passió sense límits, una passió prohibida odiada tant pels amics com per la família. Quaranta-cinc anys després, la Molly, vella i envoltada de misèria, camina pels carrers bombardejats de Londres i, a poc a poc, reviu aquella relació turbulenta, afectuosa i tendra de la seva joventut. La seva brillant carrera ja no és més que un miratge, però la seva voraç passió per la vida fa que el cor li torni a bategar amb la mateixa força que ho feia aleshores. De totes les novel·les de Joseph O’Connor, Llum de guàrdia és, sens dubte, la més íntima i intensa: l’obra que posa l’amor de John Synge i Molly Allgood sobre un pedestal etern.

Col·lecció
Mirmanda, 117

ISBN
978-84-15835-19-6

Traducció
Yannick Garcia

Llengua original
Anglès

Pàgines 320

Preu
18,00 €

RECULL DE PREMSA I MITJANS

Joaquim Armengol / Diari Ara
Xavier Serrahima / El racó de la paraula

Comparteix-ho a

O’Connor, Joseph

Joseph O’Connor va néixer a Dublín l’any 1963. És autor de nombroses novel·les, entre les quals destaquen Cowboys and Indians (1991), Desperadoes (1994), The Salesman (1998) i Star of the Sea (2004). Ha estat guardonat amb diversos premis i les seves obres han estat traduïdes a més de quaranta llengües. També és autor de relats curts, d’obres de teatre i de dues obres humorístiques: The Secret Life of the Irish Male (1994) i The Irish Male at Home and Abroad (1996).