Col·lecció
Mirmanda, 111

ISBN
978-84-15835-09-7

Traducció
Yannick Garcia

Llengua original
Anglès

Pàgines 254

Preu
19,00 €

Comparteix-ho a

Sebastian Barry

A la banda de Canaan

Que la vida es tanca com un cercle, ho sap bé la Lilly Bere. El dolor que la Lilly sent per la pèrdua del seu nét podria ser el mateix que va sentir quan va haver de fugir de Dublín cap als Estats Units, sota l’ombra de la condemna de l’Exèrcit Republicà Irlandès, o quan les guerres van començar a arrabassar-li tots els qui ella estimava. El destí de la Lilly Bere es veu inexorablement lligat als conflictes i les desgràcies que sacsegen el segle XX de dalt a baix. Tot li roba una engruna de la seva ànima senzilla i valenta d’irlandesa.

A la banda de Canaan la vida es tanca com un cercle fet de tristesa, lleialtat, solidaritat i tragèdia. Sebastian Barry posa el seu talent narratiu al servei del relat èpic i íntim d’una dona i dels homes que han vingut i se n’han anat, un relat a estones terrible, a estones sorprenent. Tal i com ho ha estat la història del segle XX.

Col·lecció
Mirmanda, 111

ISBN
978-84-15835-09-7

Traducció
Yannick Garcia

Llengua original
Anglès

Pàgines 254

Preu
19,00 €

RECULL DE PREMSA I MITJANS

Diari Ara
Diari Ara
Núvol
Ex-Libris / Pere Calonge
Xavier Serrahima

Comparteix-ho a

Barry, Sebastian

Sebastian Barry va néixer a Dublín l’any 1955. És autor de nombroses novel·les, entre les quals destaquen The whereabouts of Eneas McNulty (1998) i Annie Dunne (2002). Ha guanyat diversos premis literaris de prestigi i ha estat tres vegades finalista del premi Man Booker per les seves novel·les A long long way (2005), L’escriptura secreta (2008) —publicada també en aquesta col·lecció i guardonada amb els premis Costa Book of the Year i James Tait Black Memorial— i A la banda de Canaan (2011). També és autor de relats curts, d’obres de teatre i de poemaris.

més obres de Barry, Sebastian a Edicions1984

L’escriptura secreta

La Roseanne McNulty, que ningú no sap del cert l’edat que té, s’enfronta a un futur incert: l’hospital regional de...

Continua llegint

Llengua original: Anglès

20,00 €