Col·lecció
Novetats
Mirmanda, 242

ISBN
978-84-18858-67-3

Traducció
Yannick Garcia

Llengua original
Anglès

Pàgines 288

Preu
19,90 €

Comparteix-ho a

George Saunders

El dia de l’alliberament

¿Com conservar el seny en un món que ha descarrilat? El dia de l’alliberament ens parla de gent corrent i dels seus intents de fer front a la bogeria quotidiana. Saunders torna amb un recull de relats magistral que explora el poder, l’ètica i la justícia i arriba al cor mateix del que significa viure en comunitat. Amb la seva prosa característica, recargoladament divertida, sense sentimentalismes i d’una finor exquisida, l’autor continua desafiant-nos i sorprenent-nos amb històries ressonants i prismàtiques que abracen l’alegria i la desesperació, la revolució i l’opressió, la fantasia estranya i la realitat brutal.

Aquests nou relats subversius i profunds s’uneixen en un al·legat a favor de veure el món amb la mateixa generositat i atenció lúcida que l’autor, fins i tot en les circumstàncies més absurdes. Un recull que confirma amb escreix la seva condició de mestre del relat curt.

Col·lecció
Novetats
Mirmanda, 242

ISBN
978-84-18858-67-3

Traducció
Yannick Garcia

Llengua original
Anglès

Pàgines 288

Preu
19,90 €

PREMIS

Library of Congress Prize for American Fiction 2023

RECULL DE PREMSA I MITJANS

La Vanguardia - Francesc Bombí-Vilaseca
El Periódico - Elena Hevia
El País - Laura Fernández
Més 324 - Xavier Graset
La Vanguardia - Patricio Pron (1/2)
La Vanguardia - Patricio Pron (2/2)

Comparteix-ho a

Saunders, George

George Saunders va néixer a Amarillo, Texas, l’any 1958. És professor d’escriptura creativa a la Universitat de Syracuse i escriu per a la The New Yorker i per a altres revistes de prestigi. És autor de diversos llibres, entre els quals destaquen els reculls de relats Secessiolàndia pel pedregar, Pastoràlia, Deu de desembre, obra finalista del National Book Award 2013, i El dia de l’alliberament. La qualitat de la seva literatura és reconeguda internacionalment i ha rebut diversos guardons de prestigi, com ara els premis PEN/Malamud 2013 i Man Booker 2017, que va obtenir per Lincoln al bardo. Les quatre obres esmentades han estat publicades per Edicions de 1984 en aquesta mateixa col·lecció.

més obres de George Saunders a EDICIONS DE 1984

Lincoln al bardo

Premi Man Booker 2017 Febrer de 1862. La Guerra de Secessió fa menys d’un any que dura, però ja comença...

Continua llegint

Llengua original: Anglès

21,00 €

Secessiolàndia pel pedregar

El singularíssim univers de George Saunders té un Big Bang que es diu Secessiolàndia pel pedregar, el primer llibre que...

Continua llegint

Llengua original: Anglès

18,60 €

Pastoràlia

Hi ha mil maneres d’abordar el món que, obra rere obra, George Saunders configura: una d’elles és la d’endinsar-se en...

Continua llegint

Llengua original: Anglès

16,90 €

Deu de desembre

L’Amèrica suburbana i perifèrica i la seva classe treballadora són el camp per on es despleguen els relats de Deu...

Continua llegint

Llengua original: Anglès

19,50 €