Col·lecció
Mirmanda, 171

ISBN
978-84-16987-26-9

Traducció
Yannick Garcia

Llengua original
Anglès

Pàgines 448

Preu
21,00 €

Comparteix-ho a

George Saunders

Lincoln al bardo

Premi Man Booker 2017

Febrer de 1862. La Guerra de Secessió fa menys d’un any que dura, però ja comença a ser sagnant. Mentrestant, Willie Lincoln, l’estimat fill d’onze anys del president, és a la Casa Blanca, greument malalt. Malgrat que semblava que havia de recuperar-se, al cap de pocs dies mor i traslladen el seu cos a un cementiri de Georgetown. Els diaris de l’època informen que el president Lincoln, desfet pel dolor, ha visitat diverses vegades la cripta del seu fill per abraçar-lo.

A partir d’aquest fet històric, George Saunders basteix una història inoblidable sobre l’amor i la pèrdua que s’endinsa en un regne sobrenatural alhora hilarant i terrorífic. I és en aquest bardo —l’estat de transició entre la mort i la reencarnació segons la tradició tibetana— que Willie Lincoln, envoltat de fantasmes que es mofen i es planyen de la vida que han deixat enrere, haurà de lliurar una monumental batalla sorgida del fons de la seva pròpia ànima.

Lincoln al bardo és la sorprenent primera novel·la d’un dels escriptors més reconeguts i influents de la seva generació. Una obra formidablement atrevida i generosa d’esperit que també és un testimoni del poder de la ficció per parlar amb honestedat i tendresa de les coses que realment importen.

TV – Ràdio – Altres mitjans

Vilaweb/Tast editorial

Idoya Noain/ElPeriodico

EFE/LaVanguardia

Sergi Sánchez/ElPeriódico

Míriam Cano/Els Experts-IcatFM

Jordi Nopca/DiariAra

Montse Camps/Catalunya Ràdio

Pablo Ximénez de Sandoval/ElPaís

David Guzmán/Àrtic de Betevé (min 8:06)

Marina Espasa/Ara Llegim

Carlos Gámez/Núvol

Isabel Sucunza/LaLlança

Irene Pujadas / La lectora

Col·lecció
Mirmanda, 171

ISBN
978-84-16987-26-9

Traducció
Yannick Garcia

Llengua original
Anglès

Pàgines 448

Preu
21,00 €

Comparteix-ho a

Saunders, George

George Saunders va néixer a Amarillo, Texas, l’any 1958. És autor de diversos llibres, entre els quals destaquen els reculls de relats CivilWarLand in Bad Decline, In Persuasion Nation, Pastoràlia i Secessiolàndia pel pedregar (els dos últims publicats per Edicions de 1984). També ha publicat en nombroses revistes de prestigi, com ara The New Yorker i Harper’s Magazine. El diari The New York Times ha qualificat la seva obra Deu de desembre com «el millor llibre que llegireu enguany» i escriptors de la talla de Thomas Pynchon, Zadie Smith, Jennifer Egan, Junot Díaz, Jonathan Franzen o David Foster Wallace, tots s’han rendit davant la seva prosa tendra, subversiva i penetrant. El seu darrer llibre, Lincoln in the Bardo, ha guanyat el Man Booker Prize i serà publicat en català a principis del 2018.

més obres de Saunders, George a Edicions1984

Secessiolàndia pel pedregar

El singularíssim univers de George Saunders té un Big Bang que es diu Secessiolàndia pel pedregar, el primer llibre que...

Continua llegint

Llengua original: Anglès

18,60 €

Pastoràlia

Hi ha mil maneres d’abordar el món que, obra rere obra, George Saunders configura: una d’elles és la d’endinsar-se en...

Continua llegint

Llengua original: Anglès

16,90 €

Deu de desembre

L’Amèrica suburbana i perifèrica i la seva classe treballadora són el camp per on es despleguen els relats de Deu...

Continua llegint

Llengua original: Anglès

19,50 €