Col·lecció
Propera parada, 3

ISBN
978-84-16987-78-8

Llengua original
Anglès

Pàgines 112

Preu
12,00 €

Comparteix-ho a

RECULL DE PREMSA I MITJANS

David Palau - La Directa

Jack London

La pesta escarlata

Publicada el 1912, La pesta escarlata està ambientada l’any 2013 i narra com s’escampa per tots els racons de la Terra un virus sense antídot que força un èxode que buida les ciutats. London ens ofereix en aquest relat una visió apocalíptica del final d’una societat que, incapaç de controlar el progrés, és a mans de la naturalesa.

 

La força dels forts és considerada una de les millors paràboles de la literatura nord-americana antecessora d’una altra de semblant: La revolta dels animals, de George Orwell. Gràcies a la seva habilitat narrativa, London ens mostra com es van creant una sèrie d’institucions —econòmiques, comercials, religioses— que acaben sotmetent els seus integrants en benefici de l’elit que governa. Si el llibre d’Orwell és una escruixidora paròdia de la degeneració de la Revolució Russa, el de London ens parla de l’esfondrament de la societat capitalista alhora que il·lustra els avantatges de la cooperació social.

La nostra edició del llibre inclou dues guies de lectura, una per a professors i l’altra per a alumnes.
Podeu llegir-les aquí:
Guia de lectura La pesta escarlata – La força dels forts de Jack London_professors
Guia de lectura La pasta escarlata – La força dels forts de Jack London_alumnes

 

VÍDEOS

Col·lecció
Propera parada, 3

ISBN
978-84-16987-78-8

Llengua original
Anglès

Pàgines 112

Preu
12,00 €

RECULL DE PREMSA I MITJANS

David Palau - La Directa

Comparteix-ho a

London, Jack

Jack London (San Francisco, 1876 – Glen Ellen, 1916), nascut amb el nom de John Griffith Chaney, és un dels escriptors nord-americans més coneguts de la seva època. Mariner, contrabandista, buscador d’or, corresponsal de guerra, London era l’aventurer per excel·lència. Es va iniciar en l’escriptura als disset anys, quan, aconsellat per la seva mare, es va presentar a un concurs literari, que va guanyar. Als vint-i-set anys, es va convertir en un escriptor consagrat gràcies a la seva famosa novel·la La crida del bosc. Durant els darrers anys de la seva vida, va publicar més de cinquanta obres, entre les quals destaquen Ullal Blanc, El taló de ferro, Per un bistec, John Barleycorn i El rodamón de les estrelles.

més obres de Jack London a EDICIONS DE 1984

Martin Eden

  Després d’una baralla de carrer, l’escala de valors del jove mariner Martin Eden s’esfondra. Gairebé per casualitat, coneix Ruth,...

Continua llegint

Llengua original: Anglès

15,00 €

El taló de ferro

Al segle XXVIII ens retrobem en la foscor de l’Edat Mitjana i es descobreix un manuscrit que relata el turbulent...

Continua llegint

Llengua original: Anglès

6,00 €

John Barleycorn

Jack London va aprendre per experiència que l’alcohol és un fals amic devastador i va escriure aquest relat autobiogràfic on...

Continua llegint

Llengua original: Anglès

8,00 €