Col·lecció
Mirmanda, 116

ISBN
978-84-15835-17-2

Traducció
Carles Miró

Llengua original
Anglès

Pàgines 320

Preu
20,00 €

Comparteix-ho a

Jennifer Egan

La torre mestra

Dos cosins, marcats a foc per una experiència traumàtica d’infantesa, es reuneixen vint anys després per restaurar un castell medieval mig abandonat perdut en algun punt de l’Europa oriental. Les coses entre ells dos han canviat substancialment des d’aleshores. En Danny, destinat a triomfar, ara no és més que un addicte a les noves tecnologies propietari d’una vida mediocre. En Howard, que després del seu trauma tenia tots els números de convertir-se en una víctima de reformatori i de centre de desintoxicació, ara fa vida de jubilat esponerós amb poc més de trenta-quatre anys. Un autèntic nou-ric triomfador i llunàtic entestat a reproduir el joc d’infantesa truncat rere els murs d’un castell sense connexió wifi ni res de res.

Qui ens parla de les aventures d’aquest parell de cosins és en Ray, que compleix condemna tancat en una presó i que, per matar el temps i impressionar la Holly, la seva professora d’escriptura, relata tota aquesta història. A partir d’aquí, endinsats ja en l’arquitectura inversemblant però al mateix temps del tot convincent d’aquesta novel·la plena de trampes i passadissos, Jennifer Egan ens deixa impagables reflexions sobre la modernitat, la paranoia, l’abisme, el poder, la imaginació i la manca de llibertat.

Col·lecció
Mirmanda, 116

ISBN
978-84-15835-17-2

Traductor
Carles Miró

Llengua original
Anglès

Pàgines 320

Preu
20,00 €

RECULL DE PREMSA I MITJANS

Diari Ara (1/2).
Diari Ara (2/2)
El Periódico. Ricard Ruíz
Punt Avui / Carlos Zanón
Diari Ara / Montse Virgili
Griselda Oliver / Catalunya Cristiana

Comparteix-ho a

Egan, Jennifer

Jennifer Egan, originària de Chicago (1962), ha estat reconeguda per la seva narrativa poc convencional sobre l’angoixa moderna i la identitat. Entre les seves novel·les, destaquen The Invisible Circus, Look at Me i The Keep. El 2011 El temps és un cabró ha rebut els premis Pulitzer i Nacional de la Crítica dels Estats Units.

més obres de Egan, Jennifer a Edicions1984

El temps és un cabró

Benni Salazar, un antic rocker punk, s'ha convertit en un magnat de la indústria discogràfica, però la seva noblesa entra...

Continua llegint

Llengua original: Anglès

20,00 €