Col·lecció
Mirmanda, 95

ISBN
978-84-92440-87-0

Traducció
Jaume Creus

Llengua original
Rus

Pàgines 156

Preu
16,00 €

Comparteix-ho a

Mikhaïl Bulgàkov

Morfina / Relats d’un jove metge

Som a l’any 1917, la Revolució és a punt d’esclatar i el jove doctor Bomgard, que tot just acaba de sortir de la universitat, es veu abocat a les profunditats de la Rússia rural, on les darreres innovacions tecnològiques com ara la llum elèctrica i el telèfon encara no han ni arribat. Aquest jove doctor, ¿com s’ho farà per fer front a la feixuga responsabilitat de ser el metge solitari d’un vast territori aïllat ple de pacients ignorants i supersticiosos? Amb una deliciosa barreja de realisme franc i d’exhuberància humorística, en aquest recull de relats, que inclouen algunes de les observacions més personals i interessants de Mikhaïl Bulgàkov sobre la joventut, l’aïllament i el progrés, l’autor plasma els dubtes sobre la pròpia competència i la immensa càrrega de responsabilitat que experimenten els metges joves de les zones rurals.

Col·lecció
Mirmanda, 95

ISBN
978-84-92440-87-0

Traducció
Jaume Creus

Llengua original
Rus

Pàgines 156

Preu
16,00 €

PREMIS

Segona edició

RECULL DE PREMSA I MITJANS

Núvol
Llegir en cas d'incendi
Diari Ara
Ex-libris (Pere Calonge)

Comparteix-ho a

Bulgàkov, Mikhaïl

Mikhaïl Bulgàkov (Kíiv, 1891 – Moscou, 1940) es va llicenciar en Medicina l’any 1916 i va exercir aquesta professió fins que va decidir abandonar-la per dedicar-se a l’escriptura. A partir del 1921, any en què es va instal·lar a Moscou, va col·laborar en diversos diaris i va començar la seva carrera d’escriptor. Va patir una censura sistemàtica per part de Stalin, però va continuar traduint i escrivint teatre i literatura sotmès a una gran penúria i a unes dificultats extremes fins al final dels seus dies. Entre les seves obres, destaquen La guàrdia blanca, Cor de gos i El mestre i Margarida.

 

més obres de Mikhaïl Bulgàkov a EDICIONS DE 1984

Kíev-Moscou

Mikhaïl Bulgàkov va patir la repressió soviètica de forma més subtil (maltractament psicològic) que d’altres escriptors que van ser afusellats....

Continua llegint

Llengua original: Rus

18,50 €