Col·lecció
Mirmanda, 134

ISBN
978-84-15835-58-5

Traducció
Esther Tallada

Llengua original
Anglès

Pàgines 304

Preu
19,00 €

Comparteix-ho a

Marylinne Robinson

Lila

La Lila ha crescut en estat quasi salvatge i després d’anys de rondar pel món un dia, xopa d’aigua de pluja, entra a resguardar-se a l’església d’un poblet d’Iowa. Allí coneix el pastor John Ames, i entre tots dos comença, amb passos vacil·lants, un festeig tímid que haurà de vèncer les pors i les desconfiances de cadascun d’ells. De seguida que entra en una vida que fins llavors desconeixia, la Lila se sent envaïda per una gran set de coneixement que la porta a voler entendre per què Déu permet que les persones, les seves criatures, pateixin tant.

A Lila, obra finalista del National Book Award del 2014, Marilynne Robinson ens ofereix l’inoblidable relat d’una infantesa viscuda als marges de la societat que es transforma en una provocadora recerca espiritual. Amb un llenguatge brillant i incisiu, l’autora acompanya els protagonistes de la seva novel·la en la recerca de la bellesa que rau en els misteris de l’existència.

Col·lecció
Mirmanda, 134

ISBN
978-84-15835-58-5

Traducció
Esther Tallada

Llengua original
Anglès

Pàgines 304

Preu
19,00 €

PREMIS

National Book Critics Circle Award 2015

Segona edició

RECULL DE PREMSA I MITJANS

Marta Orriols / Catorze
Marina Espasa / Diari Ara
Vicenç Pagès Jordà / El Punt Avui
Neus Botellé / Llibreria La Central
Guillem Pufarré / El Temps
Rosa Maria Vilella / El Matí Digital
Jordi Nopca / Ara
Xavi Ayén / La Vanguardia

Comparteix-ho a

Robinson, Marylinne

Marilynne Robinson és una escriptora nord-americana nascuda l’any 1943 a Sandpoint, Idaho. És autora de quatre novel·les i de diversos llibres de no-ficció. La seva trajectòria literària ha estat àmpliament reconeguda tant pel públic com per la crítica i l’any 2012 va rebre la Medalla Nacional d’Humanitats —atorgada pel president dels Estats Units— per la seva «prosa delicada i intel·ligent». La seva segona novel·la, Gilead (2004), va ser guardonada amb els premis Pulitzer i National Book Critics Circle Award, i Home (2008), la seva tercera novel·la, va ser finalista del National Book Award. Actualment, és professora a la Universitat d’Iowa i viu a Iowa City.

més obres de Robinson, Marylinne a Edicions1984

Què hi fem, aquí? Assaigs

Els nostres prejudicis s’imprimeixen en les nostres institucions i, per tant, en la vida de tots nosaltres. La voluntat d’acceptar...

Continua llegint

Llengua original: Anglès

22,90 €

Gilead

Premi Pulitzer 2015 El 1956, pressentint que la vida se li acaba, el reverend John Ames escriu al seu fill,...

Continua llegint

Llengua original: Anglès

18,00 €

Vida de casa

A Vida de casa, la Ruth i la Lucille creixen òrfenes en un poblet insòlit d’Idaho anomenat Fingerbone, situat a...

Continua llegint

Llengua original: Anglès

19,00 €